INT-C2/4R – Integreerbaar incasso apparaten

« terug naar de vorige pagina of terug naar de categorie: Apothekers

Dit product dat u interesseert?

vraag een offerte

BESCHRIJVING

INT- C2R en INT- C4R

Integreerbaar betaling systeem voor munten en biljetten

Twee modules in een ( munten /biljetten )

Nieuw snelle actie en behandeling in alle veiligheid dank zij manipulatie langs achter op een discrete manier.

Maximale veiligheid bezoldigden en specien:

Met INT – C2/4R gebeuren alle, courante en onderhoud, verrichtingen langs achter van de modules.

Meer nog, stevig ingebouwd in de balie, met een gewicht van meer dan 140 kg, beschikt INT – C2/4R over 3 interne sloot punten.

Vermindering kosten en tijd:

Beheer en controle van de kassa verdwijnt, de INT – C2/4R garandeert daardoor tijdwinst en verminderd de kosten van beheer.

Het gemakkelijk gebruik , zowel voor het personeel als voor de klant vermijd kassa vergissingen en geeft beter service aan de klant dank zij minder tijdverlies aan de kassa.

Esthetisch:

INT – C2/4R is voorzien om volledig geïntegreerd te worden in de balie, het esthetisch en visueel zicht van de winkel blijven dus onbeschadigd.   De relatie met de klant blijft onverstoord.

Levensduur en gemakkelijk onderhoud:

De stevige kwaliteit van de INT – C2/4R  brengt rust en sereniteit.  Dit incasso systeem is uitgedacht volgens en voor proxi handel criteria.

Applicaties:

Alle handels die grotendeels gebruik maken van betalingen in species, die problemen hebben met diefstal (zowel intern dan extern) vinden snel winst door het aanschaffen van deze oplossing : apotheken, bakkers, beenhouwers, bloemisten, textielhandelaars, restaurateurs, klein en groot handelaars, pretparken, benzine stations, bioscopen.

Autonomie:

Langdurige kasreserve dank zij een capaciteit van meer dan 4.000 muntstukken en 1.380 biljetten. Een versterkte reserve dank zij een teruggifte mogelijkheid van biljetten gande van 5 euros tot 50 euros. Een intelligente reken methode met een optimale teruggifte.

 

Meer info:
Het pdf-documentatie downloaden:

Dit product dat u interesseert?