Onze merken

 

Onze merken

 PharmaShop24

Pharmashop24 betrad de apotheekmarkt in 2008 en werd vanaf het begin een nationaal en internationaal referentiebedrijf in zijn sector.
Door de vraag van de consument naar comfort en gemak te combineren met de behoeften van apothekers, heeft Pharmashop24 geholpen de verkoop van gezondheidsproducten vorm te geven en is het de meest geëmuleerde fabrikant in de afgelopen 10 jaar geworden.
Met een steeds groter wordend assortiment is de traditionele automaat Pharmashop24 geëvolueerd van een eenvoudige automaat naar een interactieve console die tegelijkertijd een voorbeeldig gebruiksgemak biedt voor deze eigenaren en consumenten.
Dankzij een brede selectie van gepersonaliseerde modellen, uitgerust met de nieuwste technologieën (touchscreens van 7,5″, 21,5″ en 55″, betaling door kaartlezers, contactloos en via mobiel, webbeheer, enz.), zijn deze automaten de ideale oplossing voor diegenen die vooruitgang willen boeken.

Inter-Confort is de officiële Benelux en Frankrijk importeur van het merk PharmaShop24.

Magex

Magex, opgericht in 1998, heeft zich snel gespecialiseerd in productie van distrbuteurs die alle soorten produkten of verpakkingen kunnen leveren met inachtneming van diverse en belangrijke criteria als; de temperatuur controle voor voedsel (waarmee hun succes met de grote zuivelbedrijven), RF Contol op het verkochte product, zachte levering van “gevoelige” producten (trays van kersen en andere vruchten), enz..

Bekijk alle producten van MAGEX